background: no-repeat top , #2E2E2E;">

Bilpleietjenester

Våre bilpleietjenester består av DITEC®s standardtjenster.

DITEC®s filosofi er å beskytte bilen og de mest utsatte delene fra den er ny, med mål om å beholde nybiltilstanden så lenge som mulig.

Videre tilbyr vi løpende vedlikehold for å bevare bilens tilstand gjennom årene.

Ved behov kan vi hjelpe med å få hele eller deler av bilen tilbake til ønsket tilstand, og tilbyr enkelte reparasjoner ved slitasje eller om ulykken har vært ute.

Ole Tom Heggland
Tlf: 958 22 622 / 38 26 44 00
e-post:  oth@mandalbil.no

Org nr: 920 024 750


 

Original lakkbeskyttelse

Det norske klimaet er tøft for lakken. Det ser vi hver dag. 
En bil-lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste. Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft.
Ditec gir en varig beskyttelse mot dette og har beskyttet Norske biler i over 30 år.


Vår lakkonservering er en polymerbasert lakkbeskyttelse, som utføres i fem steg. Den forseglede overflaten beskytter mot UV-stråler, sur nedbør og trafikkfilm. Den gjør også bilvasken mye enklere.
Når bilen er beskyttet med Ditec Lakkbeskyttelse vil den være enklere å vaske, holde seg ren lenger, ta imot mindre tjære, asfalt og andre partikler, samt se mye bedre ut i lengden. Dette gir store fordeler i det daglige, og når bilen en gang skal selges.  

                                                 


>

Ditec Ceramic Light

valign="top" width="100">

Ditec Ceramic Light er behandlingen for deg som ønsker en lakkbeskyttelse som beskytter bilen og fremhever lakkens naturlige glans, til en svært rimelig pris. I tillegg til å beskytte mot skitt og luftforurensing bidrar Ceramic Light til å hindre tidlig rustdannelse slik at du trygt kan bruke bilen din, uansett forhold.

Ditec Ceramic Light gjør det enklere å holde bilen ren, samt gir beskyttelse mot ytre påvirkninger. Behandlingen er en keramisk èn-komponents lakkbeskyttelse som skaper en holdbar, vannavstøtende overflate, som gir bedre beskyttelse enn all voks som er på markedet. Ceramic Light er en kostnadseffektiv behandling med gode egenskaper og et 3-års garantiprogram.
       
                                                                                                        


 

>

Ditec Ceramic Plus

valign="top" width="100">

Ditec Ceramic Plus er en nyutviklet behandling som er unikt tilpasset norske forhold. Bilen din blir med en gang mye lettere å vaske og holde ren, samtidig som behandlingen gir en ekstrem glans som varer.

Som alle Ditec lakkbehandlinger beskytter også Ceramic Plus mot UV-stråler, sur nedbør og trafikkfilm, samtidig som den glatte overflaten gjør at bilen tar imot mindre tjære, asfalt og andre partikler. Det daglige stellet blir en lek, og din bil holder seg i verdi.

Ditec Ceramic Plus er en behandling med stor motstandskraft mot ytre påvirkninger og lang avrenningseffekt, som beskytter mot mindre striper i lakken og bidrar til å hindre tidlig rustdannelse.

Behandlingen er en èn-komponents keramisk lakkbehandling som består av en hard basecoat og en egenutviklet topcoat som er spesielt tilpasset norske forhold, og som gir en ekstrem glans med 6 års garanti.

Behandlingstiden på Ceramic Plus er et døgn, og vi sender deg en årlig innkallelse for kontrollvask, som sikrer at lakken din til enhver tid er optimal.

                                                                                                       


 

Ditec Ceramic Ultra

Det aller råeste innen bilpleie

  • 9 års garanti
  • Ekstrem glans
  • Keramisk lakkbeskyttelse
  • Hard undercoating
  • Hydrofobisk topcoating
  • En investering i bilens utseende

Ditec Ceramic Ultra er et helt nytt produkt som gir bilen din en uovertruffen lakkbeskyttelse og glans, i tillegg til å gjøre bilvasken mye enklere flere år fremover i tid.

Behandlingen består av en to-komponent keramisk lakkbehandling med en hard undercoating og en hydrofobisk topcoating som binder seg til hverandre og lakken. Lakken blir vannavvisende og lar vann og skitt gli av lakken når bilen er i bevegelse.

Ditec Norge gir 9 års garanti på behandlingen sin beskyttende effekt. En gang i året kommer du innom for en kontrollvask hvor vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken.

Ved brukte biler eldre enn 6 mnd kommer lakkrens og rubbing i tillegg på prisen.

                                                               


 

Ditec Glassbeskyttelse

Vår behandling av bilens vinduer har flere funksjoner, hvorav den kanskje viktigste er at den bidrar til økt sikkerhet ved kjøring i mørket. 
Frontrutebeskyttelsen gjør at insekter og skitt får dårligere feste og sikrer deg god sikt i regnvær. Du bruker viskeren vesentlig mindre enn før, og du sparer spylervæske. I mange tilfeller vil vannet renne av ruten når du ligger i 80 km/t slik at du ser bedre i regnvær uten visker enn med. 

En behandlet med Ditec Glassbeskyttelse blir vann- og smussavvisende, og gir bedre sikt ved kjøring i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet ved fart, og vindusviskerene trenger ikke å gå like mye. Insekter og is fester seg ikke like godt som på en ubehandlet rute, og kan derfor enkelt tas bort. Behandlingens holdbarhet avhenger av hvor mye vindusviskerene går, og holder normalt i cirka 10000 kilometer. 
En behandlet frontrute kan rebehandles ved behov. 

Frontruten og siderutene fremme inngår i vår standardbehandling, men ved forespørsel behandler vi alle rutene. 

En av våre mest populære behandlinger!

                                                                                                                                             


 

Ditec felgbeskyttelse

Det kan være vanskelig å holde felgene rene og fine over tid 
Bilens bremser lager et fint bremsestøv som til slutt fester seg og brenner inn i felgen. Denne behandlingen løser dette ved å forsegle felgens overflate og å gjøre den tettere. 

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Etter behandlingen behøver du ikke lenger bruke sterke vaskemiddel på felgene. Nå holder det gjerne med milde rengjøringsmiddel i kombinasjon med høytrykksvask. I tillegg til at det gjør rengjøringen enklere, er det bra for miljøet. 

Det vanligste er at vi behandler felgens utside, men vi kan også behandle felgens innside og hjul eller felger som blir levert inn løse. Vi gjør felgen klinisk ren før behandlingen.


 

Ditec Tekstil- & Skinnbeskyttelse